Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τουρνουά μπάσκετ 3 επί 3 για να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Εικοσιέξι ομάδες συμμετείχαν δηλώνοντας έμπρακτα πως ο αθλητισμός ενώνει, όσο κι αν κάποιοι επιμένουν ακόμα να μην ακούν.
Νέοι και ώριμοι ερασιτέχνες μπασκετμπολίστες αγωνίζονται στο γήπεδο της πλατείας Αριστοτέλους. Αγώνας όχι τόσο για το έπαθλο του νικητή αλλά για να διώξουν τη βία απ’ τον αθλητισμό.
Η αισιόδοξη επιμονή του Αριστείδη Καμπανού ίσως είναι η απάντηση στη βία εντός κι εκτός αθλητικών χώρων που παρά τα μέτρα για την καταπολέμησή της επιμένει.
Η πρόληψη του εκφοβισμού και της οπαδικής βίας είναι το ζητούμενο σε όλον τον κόσμο κι όχι μόνο στην Ελλάδα
Στο τουρνουά συμμετείχαν παιδιά με αυτισμό δίνοντας το μήνυμα πως όταν θέλουν μπορούν να γίνονται ορατά και να συμμετέχουν ισότιμα στη ζωή.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος