Μουσική, χορός, επιδείξεις με ποδήλατα, σκέιτμπορντ και όχι μόνο. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εκπαιδευτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, το Hoppy Festival επέστρεψε δυναμικά για τρίτη χρονιά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν ανεκτίμητες εμπειρίες και να γνωρίσουν με πρωτότυπες δραστηριότητες τον κόσμο του παιχνιδιού, της επιστήμης και του αθλητισμού.
Όσοι βρέθηκαν στους χώρους του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μία σειρά από ψυχαγωγικά εργαστήρια ρομποτικής και εικαστικών.
Την ίδια ώρα, οι πιτσιρικάδες σε ρόλο σεφ δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη μαγειρική έχοντας τη βοήθεια γνωστών blogger και διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια , στον τοίχο αναρρίχησης και στην τοξοβολία.
Η φετινή διοργάνωση του Hoppy Festival, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος