Θεσσαλονίκη: Νεκρή από εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι η γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα

Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί έχουν κάνει “φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο”, μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της, στη θέση του συνοδηγού, και το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής, ενώ απέκλεισαν τον χώρο. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στην περιοχή, διαπίστωσε ότι η γυναίκα δέχτηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, πιθανότατα για μία ακόμη γυναικοκτονία.

Στο σημείο βρίσκονται ακόμη κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της Ασφάλειας, ενώ γίνεται προσπάθεια για για την ταυτοποίηση του θύματος, ώστε να εντοπιστεί πιο σύντομα ο δράστης. Η γυναίκα, ηλικίας 71 ετών, 50 κατά τις αρχικές εκτιμήσεις, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο, υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, στις 7:45 το πρωί, ο οποίος κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς τις είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος