Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στην αγορά τροφίμων «Καπάνι»

Η παλαιότερη αγορά της Θεσσαλονίκης, το Καπάνι, έχει μετατραπεί εδώ και ένα χρόνο σε εργοτάξιο, με τις εργασίες ανάπλασης του, να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με τη λειτουργία των καταστημάτων του.

Ελάχιστη απόσταση χωρίζει τα καταστήματα στο Καπάνι από τις εργασίες ανάπλασης. Ανοιχτά φρεάτια, χώματα και πέτρες, απειλούν πολλές φορές την ακεραιότητα των διερχομένων.

H κίνηση στην αγορά είναι μειωμένη, με αρκετά καταστήματα να μην λειτουργούν λόγω των εργασιών. Οι εργασίες ανάπλασης στο Καπάνι έχουν καθυστερήσει και το νέο χρονοδιάγραμμα προβλέπει την ολοκλήρωση τους εντός του 2024.

Η αναμόρφωση της παραδοσιακής αγοράς Καπάνι, εντάσσεται στο πρόγραμμα Open Mall – ανοιχτά κέντρα εμπορίου.

Ρεπορτάζ: Φαίδωνας Τομόσογλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος