Θεσσαλονίκη: Παραδίδεται σύντομα η γέφυρα Δενδροποτάμου- Ξεκινούν οι ασφαλτικές εργασίες

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, αναμένεται να παραδοθεί στους πολίτες, η γέφυρα Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη, τμήμα της οποίας είχε καταρρεύσει τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους, οι εργασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Το Φεβρουάριο και μετά από μία σειρά εργασιών, δόθηκε προσωρινά σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της γέφυρας. Η προσωρινή αυτή λύση, φαίνεται πως έχει βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που δημιουργούνταν στο σημείο το προηγούμενο διάστημα.

Στην αποκατάσταση της γέφυρας συνέβαλε και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Μέρος της χρηματοδότησης θα διατεθεί για τη μελλοντική συντήρησή της και την εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης.

Από το 2006 η ευθύνη για τη συντήρηση της γέφυρας ανήκει στους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Κορδελιού-Ευόσμου.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Φαίδων Τομόσογλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος