Θεσσαλονίκη: Ομιλία του Δ.Κουτσούμπα στο ΕΑΚ Σταυρούπολης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Σταυρούπολης.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου πρέπει να απορρίψουν τους εκβιασμούς, να κάψουν τα αντιλαϊκά σενάρια και τους καλεί στο πραγματικό, όπως επισημαίνει δίλημμα των εκλογών, αν πρέπει να δυναμώσουν τα κόμματα, που θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση ή αν πρέπει να γίνει πιο δυνατός ο λαός και το κίνημά του, να απαντήσουν «δυνατός ο λαός, δυνατό το ΚΚΕ».

Ο Δ.Κουτσούμπας τονίζει ότι την ίδια ώρα, που οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στην ενέργεια, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τον τουρισμό και αλλού καταγράφουν ρεκόρ κερδών, ο λαός πληρώνει με τα ρεκόρ στον πληθωρισμό, την ενεργειακή φτώχεια, τη φοροληστεία, την εκμετάλλευση, τη δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι οι δυνάμεις του μπαίνουν μπροστά για προσλήψεις και υποδομές για να πάψει η υγεία του λαού και η παιδεία να είναι εμπορεύματα και τονίζει ότι το «φτάνει, ως εδώ» σημαίνει συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος