Θεσσαλονίκη: Ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος τρέχει… δυτικά

Ο 12ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, στη Θεσσαλονίκη, φέτος τρέχει δυτικά με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών  κάθε ηλικίας και επιπέδου.

Ο ημιμαραθώνιος, με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, ενώ ολοκληρώθηκαν οι τρεις προηγούμενες διαδρομές Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. με αφετηρία από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής», Δρόμος Ενός Μιλίου – Family Mile με αφετηρία από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. με αφετηρία από το Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου στην Πλατεία Ευόσμου.

Με την ολοκλήρωση του ημιμαραθωνίου, ακολουθεί και συναυλία με το συγκρότημα «Ονιράμα», ενώ παράλληλα έχει προγραμματιστεί party με dj.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος