Θεσσαλονίκη: Νέα ομοφοβική επίθεση- Ενώπιον του εισαγγελέα ο 32χρονος που συνελήφθη

Στόχος νέας ομοφοβικής επίθεσης έγινε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα έγινε ο ένας εκ των νεαρών μελών της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που προπηλακίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος βρίσκεται σήμερα (13/03) ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε η επίθεση δεν έγινε μόνο από τον 32χρονο, αλλά και από άλλα πρόσωπα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ο 32χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές ξανά, αλλά για υπόθεση οπαδικής βίας στο παρελθόν και μάλιστα του έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αγωνιστικούς χώρους.

Η νέα ομοφοβική επίθεση σημειώθηκε σε στάση λεωφορείου, κοντά στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου και εναντίον του θύματος καταφέρθηκαν κάποια άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 32χρονος και μία από τις φράσεις που άκουσε ήταν «θα σε πετάξουμε στη θάλασσα». Στη συνέχεια το θύμα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατέθεσε μήνυση, περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των προσώπων που του επιτέθηκαν και στη συνέχεια αναγνώρισε τον 32χρονο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος