Θεσσαλονίκη: Μπλόκο Μαλγάρων- Κλείνει το ρεύμα εισόδου στην πόλη

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών, παραμένοντας στα μπλόκα τους σε όλη τη χώρα. Στο μπλόκο των Μαλγάρων, στη Θεσσαλονίκη, το ρεύμα εξόδου, προς Αθήνα παραμένει εδώ και μέρες κλειστό επ’ αόριστον, ενώ σήμερα από τις 12 περίπου το μεσημέρι οι αγρότες κλείνουν και το ρεύμα εισόδου για τέσσερις ώρες (12.00-16.00).

Προηγήθηκε συνέλευση, όπου αποφασίστηκε να κλείσει το ρεύμα εισόδου και πάλι αύριο (από τις 12.00) και θα εξεταστεί εκ νέου αν θα έχει ο αποκλεισμός χρονικό όριο ή θα είναι επ’ αόριστον.

Στις προθέσεις των αγροτών του μπλόκου είναι να προτείνουν στην πανελλαδική συνέλευση στις Σέρρες, συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Στη Χαλκηδόνα, ο κόμβος στην παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πέλλας, ο κόμβος θα κλείσει 16:00-18:00, ενώ και στο Δερβένι συνεχίζεται και σήμερα ο συμβολικός αποκλεισμός, 13.00-14.00.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος