Θεσσαλονίκη: Μήνυση για κακοποίηση σκύλου στο Λαγκαδά

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φέρεται να δείχνει έναν κάτοικο του Λαγκαδά να χτυπά το σκύλο του. Ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε το ζώο αλλά προσποιούνταν ότι το χτυπά, προκειμένου να το φοβίσει για να μην επιτίθεται στις κότες. Ο σκύλος εξετάστηκε και από κτηνίατρο που διαπίστωσε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και στο οποίο ο ιδιοκτήτης στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης φέρεται να χτυπά το δεμένο σκύλο του, ένα μεγαλόσωμο γερμανικό ποιμενικό κουτάβι προκάλεσε αντιδράσεις. Το βίντεο ανέβηκε σε φιλοζωική ομάδα και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω» με αποτέλεσμα να έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του ζώου.

Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του υποστηρίζει ότι δεν άγγιξε το σκύλο. Χτυπούσε δίπλα έτσι ώστε να το φοβίσει για να μην πλησιάζει τις κότες που έχει στην αυλή του. Ο σκύλος εξετάστηκε και από κτηνίατρο που πιστοποίησε ότι το ζώο είναι σε άριστη κατάσταση.

Οι φιλόζωοι πάντως ζητούν από τους πολίτες να συνεχίσουν καταγγέλλουν τα περιστατικά βίας έτσι ώστε να τιμωρούνται οι δράστες. Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος