Θεσσαλονίκη: Με αυξημένη πληρότητα και το δεύτερο δρομολόγιο για Λήμνο και Μυτιλήνη

Όπου φύγει φύγει οι τελευταίοι εκδρομείς του Ιουλίου από τη Θεσσαλονίκη με το πλοίο που αναχώρησε το πρωί για Λήμνο και Λέσβο να είναι σχεδόν γεμάτο και μάλιστα με πολλούς από τους επιβάτες να κλείνουν τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή.
Το ταχύπλοο που είναι δεμένο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να σαλπάρει για νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι τελευταίοι ταξιδιώτες επιβιβάζονται, ενώ άλλοι βρίσκονται ήδη στο κατάστρωμα απολαμβάνοντας τη θέα και μετρώντας αντίστροφα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι επιβάτες με προορισμό τη Μυτιλήνη όπως λένε ενημερώθηκαν για τις φωτιές στο νησί από τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων. Η καλύτερη εικόνα που παρουσιάζουν τα μέτωπα και η επιθυμία να βρεθούν σε νησί, μακριά από την πόλη, τους οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουν στον αρχικό τους σχεδιασμό, πραγματοποιώντας το καλοκαιρινό τους ταξίδι.
Πρόκειται για το δεύτερο δρομολόγιο του πλοίου που συνδέει ακτοπλοϊκά τη Θεσσαλονίκη με τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη το οποίο πραγματοποιείται κάθε Τρίτη. Η πληρότητα που καταγράφει, φαίνεται πως αποτυπώνει το αυξημένο ενδιαφέρον των επιβατών για απευθείας ταξίδια σε νησιωτικούς προορισμούς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος