Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για bullying σε μαθήτρια γυμνασίου

Μία ακόμη υπόθεση bullying σε σχολείο έγινε γνωστή σήμερα. Την υπόθεση έφεραν στο φως οι γονείς που καταγγέλλουν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα bullying στο σχολείο της στον Εύοσμο. Όπως υποστηρίζει η μητέρα της μαθήτριας τρίτης γυμνασίου του Ευόσμου η κόρη της έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές και πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές σχολείου και μάλιστα το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις.

Όπως υποστηρίζει , το περιστατικό του ξυλοδαρμού τη δεύτερη φορά, που έγινε πριν περίπου δέκα ημέρες, ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα με το πρόσωπό της κόρης της αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται.

Δεν είναι μόνον αυτή η μαθήτρια είναι και αυτή η οποία αποτύπωσε τη σκηνή με το κινητό της αλλά και άλλες οι άλλες οι οποίες τράβηξαν το κορίτσι από μία πιτσαρία στον Εύοσμο και την οδήγησαν στα σκαλάκια στο πίσω μέρος της πλατείας Εύοσμου όπου έγινε το δεύτερο σκηνικό, όπως αναφέρει.


Μάλιστα η μητέρα καταγγέλλει ότι έχει ενημερώσει το σχολείο αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτική ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές. “Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα αδιαφορείτε”, σημειώνει απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος