Θεσσαλονίκη: Η “Πράξη Αγάπης” δώρισε ηλεκτροεγκεφαλογράφο στην Δ’ Παιδιατρική κλινική του ΑΠΘ

Οι εκπρόσωπου του οργανισμού “Πράξη Αγάπης” δωρίζουν στο ιατρικό προσωπικό της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έναν ηλεκτροεγκεφαλογράφο τελευταίας τεχνολογίας και έναν σπιρομετρητή για τη διάγνωση και θεραπεία αναπνευστικών και νευρολογικών ζητημάτων παρουσία της διοίκησης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Τα δύο πολύτιμα μηχανήματα αποτελούν ουσιαστική συμβολή στην αναβάθμιση του ιατρικού εξοπλισμού της κλινικής και ενισχύουν τη πρόσβαση των παιδιών της Βόρειας Ελλάδας σε υψηλής ποιότητας διαγνωστικές υπηρεσίες.

Ένα στα τέσσερα παιδιά που φτάνουν σε παιδιατρική κλινική όπως λένε οι ίδιοι οι γιατροί χρήζει φροντίδας για νευρολογικής φύσεως προβλήματα ενώ με τη συγκεκριμένη δωρεά τα παιδιά θα εξετάζονται πλέον σε χώρο αποκλειστικά για παιδιά.

Ο οργανισμός Πράξη Αγάπης βρίσκεται συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την υγεία και την παιδική φροντίδα με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ Π. Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος