Ένα σημαντικό μήνυμα έστειλαν σήμερα μικροί και μεγάλοι από τη 14η Οικογιορτή του Γαλλικού Ποταμού στη Θεσσαλονίκη: «Να νικήσουμε την πλαστική ρύπανση». Μπροστά στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου ανέδειξαν την ανάγκη μείωσης των πλαστικών απορριμμάτων προχωρώντας επίσης σε μια συμβολική κίνηση.
Μέλη της Ομάδας Άγριας Ζωής απελευθέρωσαν δύο γεράκια στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου.
Πάγκοι με δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια στήθηκαν στο πάρκο Κερκύρας για τους επισκέπτες της 14ης Οικογιορτής Γαλλικού Ποταμού.
Αρκετοί ήταν και αυτοί που απόλαυσαν το ξεχειμώνιασμα των φλαμίνγκο στην περιοχή. Ο κόσμος περιηγήθηκε και στον κόκκινο δρόμο περπατώντας στην πύλη του Δέλτα του Αξιού.
Στόχος και της φετινής Οικογιορτής ήταν να επισκεφτεί και να γνωρίσει ο κόσμος από κοντά την ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας του Καλοχωρίου.
Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος