Θεσσαλονίκη: Για την αυριανή κινητοποίηση στο λιμάνι συντονίζονται οι αγρότες- Στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στα «Πράσινα Φανάρια»

Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των αγροτο-κτηνοτροφικών κινητοποιήσεων αποφασίστηκε την Παρασκευή ο αποκλεισμός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Στο μπλόκο, στα «Πράσινα Φανάρια», οι αγρότες μετρούν δυνάμεις και ζεσταίνουν τις μηχανές τους, με αφορμή το αυριανό αγροτικό συλλαλητήριο. Οι αγρότες είναι επίσης σε διαβουλεύσεις με την αστυνομία για να μπούνε στην πόλη αύριο με τα τρακτέρ τους και να φτάσουν στην κεντρική πύλη του λιμανιού. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε οι αγρότες, θα φτάσουν στο λιμάνι με αγροτικά οχήματα. Σήμερα, στο σημείο όπου έχει στηθεί το μπλόκο τους στα «πράσινα φανάρια», στόλισαν και χριστουγεννιάτικο δέντρο, δηλώνοντας ότι παραμένουν αμετακίνητοι και θα μείνουν στο μπλόκο μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους από την κυβέρνηση.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Νωρίτερα στο μπλόκο στο Δερβένι, πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός (13.00 με 14.00, όπως κάθε μέρα κλείνει συμβολικά η Εγνατία οδός) . Και εκεί οι αγρότες ετοιμάζονται για την αυριανή κινητοποίηση, όπου θα συγκεντρωθούν στις 9.30 στο μπλόκο τους και έπειτα θα κατέβουν αυτόνομα.

Στα Μάλγαρα, 18.00 με 18.30 θα κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ αύριο γύρω στις 10.00 έχει οριστεί η προσυγκέντρωση, ενώ θα φτάσουν στο σημείο συνάδελφοι τους από Θεσσαλία και Δυτική Μακεδονία για να κατευθυνθούν προς το λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής, Παύλος Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος