Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή απόπειρα ληστείας με ομηρία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Βαρδάρη

Αστυνομικοί εισέβαλαν στο κατάστημα με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, επί της οδού Μοναστηρίου στον Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, όπου τέσσερις κακοποιοί κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους. Τους φώναξαν να πέσουν στο έδαφος, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τα ρολά του καταστήματος κατέβηκαν αυτόματα. Οι ληστές ταμπουρώθηκαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν το κατάστημα. Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις με τους δράστες. Δεκάδες πολίτες έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της κινηματογραφικού τύπου απόπειρας ληστείας.

Ο κλοιός της αστυνομίας στένεψε για τους κακοποιούς που αναγκάστηκαν να ανοίξουν τα ρολά και να παραδοθούν. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι κακοποιοί ήταν οπλισμένοι με αεροβόλο. Αφού τους πέρασαν χειροπέδες, τους οδήγησαν έναν έναν στα περιπολικά.

Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τις συνθήκες της επεισοδιακής απόπειρας ληστείας, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος