Σορός ενός άνδρα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.
Ο άνδρας είναι πολωνικής καταγωγής, διέμενε στην εγκαταλελειμμένη οικία μαζί με μια γυναίκα, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί η σχέση τους, ενώ η γυναίκα, επίσης πολωνικής καταγωγής είναι αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου δίνει κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εγκατασταθεί στην διώροφη κατοικία μαζί με τη σύντροφο του επίσης Πολωνικής καταγωγής από το περασμένο καλοκαίρι και βιοπορίζονταν μαζεύοντας μπουκάλια από τους κάδους. Το τελευταίο διάστημα οι γείτονες υποστηρίζουν πως δεν τον έβλεπαν, γεγονός που τους είχε προβληματίσει και ενημέρωσαν τις αρχές.
Από την έντονη δυσοσμία, αναγκάστηκαν να ενημερώσουν τις αρχές και εντοπίστηκε η σορός του άνδρα τυλιγμένη σε ένα πάπλωμα, στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος