Θεσσαλονίκη: Διαρρήξεις σε ψιλικατζίδικα σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη

Στόχος ληστών για 10η φορά έγινε ένα καφέ- μινι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τρία άτομα εισέβαλαν τα ξημερώματα και αφού απείλησαν τον υπάλληλο, πήραν 600 ευρώ. Λίγο νωρίτερα δύο διαρρήκτες άνοιξαν τρύπα σε ψιλικατζίδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και αφού εισέβαλαν άρπαξαν 1000 ευρώ μετρητά και τσιγάρα αξίας 10.000 ευρώ. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα.

Οι δράστες που έχουν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κατάστημα ψιλικών στην ανατολική Θεσσαλονίκη αρπάζουν ανενόχλητοι τα τσιγάρα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγράψει τις κινήσεις τους εκτός από διάφορα προϊόντα αξίας περίπου 10.000 ευρώ άρπαξαν και 1000 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα ανοίγοντας μια τρύπα από το πλάι του καταστήματος. Οι δράστες μάλιστα, πριν την κλοπή, έκοψαν τα καλώδια τηλεφώνου της πολυκατοικίας, προκειμένου να μη μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία security.

Λίγη ώρα αργότερα τον τρόμο βίωσε ένα υπάλληλο καφέ μίνι μάρκετ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Η λεία τους υπολογίζεται στα 600 ευρώ. Είναι η δέκατη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος ληστών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
ΕΠΙΜ. Π. ΜΑΝΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος