Η κορυφαία έκθεση τουρισμού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, η Philoxenia–Hotelia ανοίγει τις πύλες της με ανανεωμένη διάθεση και χαρακτήρα, αναδεικνύοντας τη Θεσσαλονίκη σε σημείο συνάντησης επαγγελματιών του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης.
Η Philoxenia-Hotelia και η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ενώνουν τις δυνάμεις τους από σήμερα έως και την Κυριακή και δίνουν τον παλμό του τουρισμού και της γαστρονομίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στις δύο εκθέσεις συμμετέχουν περισσότεροι από 550 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπάρχουν πάνω από 4.350 επιχειρηματικά προγραμματισμένα ραντεβού.
Τις εκθέσεις θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, μαζί με τον Επίτροπο Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολο Τζιτζικώστα.
Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος