Θεσσαλονίκη: 27χρονος κρίθηκε ένοχος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Ένοχος για πορνογραφία ανηλίκου 12-14 ετών και για εξώθηση ανήλικης να συμμετάσχει σε πορνογραφική παράσταση με απειλή κρίθηκε 27χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Τον Μάιο του 2019 ο 27χρονος έχοντας εξασφαλίσει μία ευαίσθητη φωτογραφία 13χρονης επικοινωνούσε μαζί της μέσω social media και την απειλούσε ότι θα κυκλοφορήσει τη φωτογραφία σε όλο το σχολείο, παριστάνοντας τον μαθητή.

Επίσης, την απειλούσε πως εάν δεν βγάλει κι άλλες ευαίσθητες φωτογραφίες και βίντεο με το πρόσωπό της, θα την έκανε, όπως χαρακτηριστικά έλεγε «ρόμπα» στο σχολείο.

Ο καταδικασθείς είχε συλληφθεί δύο μήνες αργότερα στο Ναύπλιο για άλλα οκτώ αντίστοιχα περιστατικά και όπως εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσα σε μόλις δύο μέρες είχε ανταλλάξει 994 αρχεία φωτογραφιών και βίντεο με άλλα πρόσωπα.

Η μητέρα του κοριτσιού κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της είπε πως η κόρη της έτρεμε σαν το… ψάρι, φοβόταν ότι θα τη δουν όλοι στο σχολείο και ότι θα δει ακόμα και τον ίδιο. «Θα με σκοτώσει, θα με βιάσει μαμά;», είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του παιδιού, όπως τα μετέφερε η μητέρα της στο δικαστήριο.

Ο 27χρονος χαρακτηρίστηκε από την εισαγγελέα «αρπακτικό του διαδικτύου».

Ρεπορτάζ: Κώστας Καντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος