«Thess Truth»: Ένα διαδραστικό παιχνίδι παρατήρησης στα τοπόσημα της Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 9 Απριλίου για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Thess Truth. Ένα παιχνίδι με ψυχαγωγικό πολιτιστικό, εκπαιδευτικό χαρακτήρα αλλά και διαγωνιστικό μέρος όπου οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Διοργανώνεται από την η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Theta(Theta Κοιν.Σ.Επ.), σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία λύνοντας γρίφους που βασίζονται στο δίλημμα :«αλήθεια ή ψέμα» να κερδίσουν μοναδικά δώρα κάνοντας μια θεματική περιήγηση στην πόλη εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της!

Το παιχνίδι είναι σπονδυλωτό και για τις ανάγκες του ,το κοινό μεταφέρεται σε 4 εμβληματικά τοπόσημα της πόλης. Με φόντο τον Βασιλέα των Μακεδόνων να ιππεύει το πολεμικό του άλογο θα ζωντανέψει ο μύθος της Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δύο σταθμοί είναι οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, στην Νέα Παραλία σε ένα σκηνικό που θυμίζει μια άλλη εποχή και το θρυλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου «Όλυμπος Νάουσα» που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Thess Truth.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος πάνω από 500 άτομα. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, ενώ οι μετακινήσεις θα γίνονται με ειδικά μισθωμένα οχήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος