Τα βραβεία «ο αγρότης της χρονιάς»

Για 12η χρονιά η Agrenda διοργανώνει και φέτος την βράβευση του καλύτερου αγρότη της χρονιάς, αποτίοντας έναν φόρο τιμής στους ανθρώπους της υπαίθρου.

Έπειτα από 17 χρόνια έντυπης και ηλεκτρονικής παρουσίας στην ενημέρωση η  Agrenda, ετοιμάζεται να βραβεύσει την επινοητικότητα, την ποιότητα και την πρωτοβουλία στο πρόσωπο εκείνων που εκπροσωπούν τον αγροτικό κόσμο.

Είναι η επιβράβευση εκπροσώπων από κάθε κλάδο. Αναζητείται ο καλύτερος μεταξύ των αγροτών, κτηνοτρόφων και συλλογικών σχηµάτων που ξεχωρίζουν, σημειώνει ο Γιάννης Πανάγος, διευθυντής  εφημερίδος «Agrenda».

Είναι μια δύσκολη υπόθεση και χρειάστηκαν µήνες ώσπου η οµάδα της Agrenda να εντοπίσει εκείνες τις περιπτώσεις, που ξεχωρίζουν από την επιτροπή αξιολόγησης που έχει συσταθεί για αυτόν τον σκοπό.

Μέσω της βραβεύσεως ο κατά κλάδο καλύτερος μπορεί να δείξει την δουλειά του, και το αποτέλεσμα των προσπαθειών του.

Τα βραβεία «Αγρότης Της Χρονιάς», απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την οργάνωση, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την καινοτομία τους. Παράλληλα εντοπίζουν, αξιολογούν και επιβραβεύουν προσπάθειες που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τόπου τους και γενικότερα στην οικονομία της χώρας.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων στο Πόρτο Παλλάς στην Θεσσαλονίκη.

Εκείνο που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα είναι πως νέοι άνθρωποι με μόρφωση, ενίοτε και εξειδίκευση στον τομέα τους, επιλέγουν τον τριτογενή τομέα και επενδύουν χρόνο και χρήμα, αποφεύγοντας πρακτικές του παρελθόντος, με σεβασμό στο περιβάλλον και εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, γεγονός ιδιαίτερα  ελπιδοφόρο για το μέλλον. Το θέμα είναι πόση  θα είναι η εναπομείνασα παραγωγική γη λόγω των κλιµατικών φαινοµένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος