Αρκετά ήταν τα προβλήματα, που προκάλεσαν στη Θεσσαλονίκη οι θυελλώδεις άνεμοι.
Διακοπές υπήρξαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών πάνω σε καλώδια σε διάφορες περιοχές της πόλης.
Στη συμβολή των οδών Γαμβέττα και Βαρώνου Χιρς ένα τεράστιο δέντρο ύψους 20 μέτρων ξεριζώθηκε από τη μανία των ανέμων και προσγειώθηκε σε πολυκατοικία, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν μεγάλες ζημιές. Γύρω στους δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής επιχείρησαν στο σημείο, καθώς το συγκεκριμένο δέντρο πρέπει να κοπεί σε κομμάτια για να απομακρυνθεί στη συνέχεια.
Πρόβλημα στην υδροδότηση υπάρχει στην περιοχή των Άνω Νέων Επιβατών και της παραλίας Επανομής καθώς λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης δεν μπορεί να λειτουργήσει το αντλιοστάσιο. Πέριξ του Νέου Ρυσίου, της Άνω Περαίας και κάποιες οδοί στην Καλαμαριά είχαν προβλήματα ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, 140 είναι τα δέντρα, που αποκόπηκαν από χθες, 350 κλήσεις έλαβε συνολικά η ΠΟΥ για προβλήματα έλαβαν χώρα 38 απομακρύνσεις αντικειμένων.
Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Σκουλή
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος