Συναντήσεις Β. Κικίλια με τοπικούς φορείς στη Φλώρινα

Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος. Ο κ. Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σωτήρη Βόσδου, τον δήμαρχο Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη και τον δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Ο υπουργός συναντήθηκε στην ΠΕ Φλώρινας με επιχειρηματίες εστίασης και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, συζήτησε μαζί τους, ενημέρωσε για τα προγράμματα τουριστικής ανάπτυξης που σχεδιάζει και υλοποιεί το Υπουργείο.

Ο υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι η περιοχή έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης και προέτρεψε τους φορείς της περιφερειακής-τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και τους ιδιώτες να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος που αναμένονται το επόμενο διάστημα . Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κικίλιας μετέβη στο Αμύνταιο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη. Στο περιθώριο της συνάντησης, ο Υπουργός συζήτησε και με εκπροσώπους του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Βεγορίτιδας. Ακολούθησε σύσκεψη με παραγωγούς τοπικών προϊόντων, στην οποία τονίστηκε η σύνδεση του τουρισμού με την πρωτογενή παραγωγή και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος