Στον 14χρονο μελισσοκόμο, Δ. Σαρσάκη ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Στ. Κελέτσης

Ο Δημοσθένης Σαρσάκης είναι ένας έφηβος μόλις 14 ετών από το Διδυμότειχο, ο οποίος αποφάσισε σε αυτή την τόσο μικρή ηλικία να γίνει μελισσοκόμος! Τον νεαρό Δημοσθένη επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης.

«Την άνοιξη είχα 20 μελίσσια αλλά από τους ψεκασμούς, την ξηρασία και τις πολλές αρρώστιες έμειναν 15. Τώρα τον χειμώνα χρειάζεται να ασχοληθώ μία φορά τον μήνα για ανεφοδιασμό με τροφή», επισήμανε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο νεαρός μελισσοκόμος.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε πως έμαθε μέσω του ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για τον Δημοσθένη Σαρσάκη και στάθηκε στην ιδιαίτερη προσπάθεια του 14χρονου, του οποίου οι γνώσεις πάνω στο αντικείμενο τον εντυπωσίασαν.

«Η οικογένειά του δεν είναι αγροτική αλλά μια αστική οικογένεια αλλά ο ίδιος ήδη έχει βάλει τους στόχους του, θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μελισσοκομία και πραγματικά οι γνώσεις, που έχει αποκτήσει ο ίδιος μέσω του διαδικτύου είναι φανταστικές», σημείωσε ο Σταύρος Κελέτσης.

Ρεπορτάζ: Βασιλική Μαχαίρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος