Στη μνήμη του Άλκη Καμπανού η 1η Φεβρουαρίου Ημέρα Φιλάθλου

Τρισάγιο στη μνήμη του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου θα πραγματοποιήσει σήμερα η Δομή “Εις το όνομα του Άλκη”, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο Λευτέρης Παππάς, πρόεδρος της Δομής. Ταυτόχρονα υπάρχει εκδήλωση αιμοδοσίας στο 4ο Γυμνάσιο Χαριλάου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας.

Ο Άλκης είναι το παιδί μας ο αδερφός μας και στο όνομά του αναπτύσσουμε δράσεις για να μην ξεχαστεί αλλά και εναντίον της οπαδικής βίας και για την αλλαγή της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Παπάς. Το απόγευμα τρία παιδιά ΑμεΑ με τις φανέλες του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και μια κοπέλα από τη Δομή θα καταθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του Άλκη, ανέφερε επίσης ο κ. Παππάς. Τα παιδιά θα δώσουν το μήνυμα για τη συνύπαρξη των χρωμάτων και την ανοχή.

Ο κ. Παππάς ανακοίνωσε επίσης ότι σήμερα που ψηφίζετε το νομοσχέδιο για την οπαδική βία θα συμπεριληφθεί σε αυτό πρόταση της Δομής να οριστεί η 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου και ως αθλητική αργία.

Ρεπορτάζ Φ. Βαρβάρα

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο χρόνια από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Δεκαεννιά κεριά άναψαν στις 00:19 στη μνήμη του (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος