Στέλιος Αγγελούδης: «Συζητήσαμε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης»

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.


Στο διάλογο που διημείφθη δημόσια ο κ. Αγγελούδης τόνισε πως στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας η Θεσσαλονίκη έχει την ανάγκη πολλών υποστηρίξεων. «Τα προβλήματα είναι αρκετά και επιτείνονται από την πολυπλοκότητα της εποχής. Απαιτούνται συνέργειες, απαιτείται συμπερίληψη και η θεσμική υποστήριξη όλων όσων μπορούν να την προσφέρουν» σημείωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Η κ. Σακελλαροπούλου επισήμανε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει πάντα ένα σημαντικό ρόλο για την ποιότητα ζωής των πολιτών και ευχήθηκε στον κ. Αγγελούδη κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση του έργου του.

Σε δήλωση του αμέσως μετά ο κ. Αγγελούδης σημείωσε τα εξής:

«Είχα τη χαρά και την τιμή να γίνω δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Συζητήσαμε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θεσσαλονίκης και την αξιοποίηση του ρόλου της ως περιφερειακού οικονομικού, πολιτιστικού, επιχειρηματικού, αθλητικού και εκπαιδευτικού Μητροπολιτικού πόλου. Τόνισα την ανάγκη της θεσμικής υποστήριξης όλων των παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Είμαι βέβαιος πως στο πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας μπορούμε να υπολογίζουμε σε ένα πολύτιμο σύμμαχο, στη νέα προσπάθεια που αναλάβαμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος