Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά, η Τοπική Κοινότητα Μονόβρυσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Μονόβρυσης, διοργανώνουν για 23η χρονιά την Ανθοκομική Έκθεση στο Δημοτικό Γήπεδο της Μονόβρυσης.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 12 Μαΐου, με τη συμμετοχή παραγωγών ανθοκομικών προϊόντων, οποίοι εκθέτουν μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, καλλωπιστικά φυτά και ανθοκομικά προϊόντα
Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, Νικολέττα Αγγελούση, ανέφερε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ότι «είναι μια έκθεση θεσμός. Δεν είναι απλά μια ανθοκομική έκθεση, έχουμε πολλές δράσεις, προσπαθούμε να προσφέρουμε τόσο την ευχαρίστηση με τα όμορφα λουλούδια, όσο και τη διασκέδαση στον κόσμο».
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Παπά, Γιώργος Καρατσορμπατζής, ανέφερε ότι «το 95% των κατοίκων εδώ ασχολείται με τα άνθη και τα κηπευτικά. Εδώ οι κάτοικοι είναι κατεξοχήν παραγωγοί, κάποιοι δουλεύουν και χονδρική πώληση».
Ρεπορτάζ: Βασίλης Αναστασιάδης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος