Σε Πέλλα και Ημαθία ο Νίκος Ανδρουλάκης- Αύριο στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία ο Νίκος Ανδρουλάκης, στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, όπου και συναντήθηκε με αγρότες.

Άρνισσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά και η Βέροια ήταν οι σταθμοί της περιοδείας του, ενώ στο επίκεντρο του βρέθηκαν οι αγρότες και πριν από λίγη ώρα από εξαγωγικό συνεταιρισμό, που βρέθηκε, ζήτησε στήριξη του συνεταιριστικού κινήματος, παρεμβάσεις ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής και τυποποίησης και τα ελληνικά προϊόντα να καταστούν ανταγωνιστικά.

Ο κ.Ανδρουλάκης συνάντησε πολύ κόσμο στην περιοδεία του, και νέους από τους οποίους ζήτησε να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ενώ είχε συνάντησή, με παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Πασχαλίδη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Αγίας Σοφίας).

Στις 12:00 θα ψηφίσει στις εκλογές του ΤΕΕ (περίπτερο 4, ΔΕΘ), στις 13:00 θα επισκεφθεί την έκθεση βιβλίου και κατόπιν την έκθεση με κρητικά προϊόντα, επίσης στους χώρους της ΔΕΘ.

Ρεπορτάζ: Γιάννα Τσατσάνη

Διαβάστε επίσης: Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες υπό ομηρία κι ευάλωτοι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος