Release Athens 2023: Οι Nightwish στην Πλατεία Νερού τον Ιούνιο

Τους μοναδικούς Nightwish υποδέχεται το Release Athens, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Η μπάντα-ορόσημο του συμφωνικού metal θα παρουσιάσει ένα σετ με τραγούδια από ολόκληρη τη διαδρομή τους, στη μεγαλύτερη συναυλία που έχουν δώσει ποτέ στη χώρα μας.

Ο ιθύνων νους των Nightwish, Tuomas Holopainen, ένας από τους πλέον ξεχωριστούς συνθέτες του σκληρού ήχου, δημιούργησε την κορυφαία Φινλανδική μπάντα το 1996. Η κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους, “Oceanborn” (1998), τους χάρισε διεθνή φήμη ενώ ο απόλυτος εμπορικός και καλλιτεχνικός θρίαμβος του “Once” (2004) τους μετέτρεψε σε ένα από τα κορυφαία σχήματα στον πλανήτη. Από τότε, δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Τα εξίσου σημαντικά, “Imaginaerum” (2011) και “Endless Forms Most Beautiful” (2015), καθώς και το πιο πρόσφατο “Human. :II: Nature” (2020), είναι κορυφαία δείγματα συμφωνικού metal που ελάχιστες μπάντες έχουν δημιουργήσει.

Οι Nightwish παραμένουν η επιτομή της απαιτητικής σύνθεσης με μια κινηματογραφική προσέγγιση γεμάτη πάθος, μελωδίες, εντυπωσιακά οπερετικά φωνητικά και επικά metal ξεσπάσματα! Η σκηνική παρουσία της Floor Jansen (τραγουδίστρια του γκρουπ την τελευταία δεκαετία) συγκρίνεται με ελάχιστες ενώ η φωνή της με καμία! Μια πραγματική μαχήτρια στη σκηνή αλλά και τη ζωή!

Η προπώληση ξεκίνησε προς 45€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο το πρώτο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2023, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

Nightwish & more tba (7/6/23, Πλατεία Νερού) + Helloween & more tba (17/6/23, Πλατεία Νερού) προς 80€ (κέρδος 10€)

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος