Προβληματίζει η αυτοκτονία γνωστού προπονητή στη Θεσσαλονίκη

Εξω από το κλειστό γυμναστήριο γείτονες και αθλούμενοι αφήνουν λίγα λουλούδια και ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη του 50χρονου προπονητή που έβαλε βίαια τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο αυτόχειρας που βρεθηκε απαγχονισμένος ηταν σε διάσταση με τη σύζυγο του και πατέρας τριών παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ωρα πριν την μοιραία πράξη του με ανάρτηση του ανέφερε σε φίλους του ότι εξαπατήθηκε από τη γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση και η οποία κατάφερε και του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ο 50χρονος προπονητής υπέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη εκανε αναφορά σε κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες ακόμη σε και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια.

Μετά την ανάρτηση του γυμναστή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος