Πρωτοχρονιά στα ανοιχτά…της Νότιας Κορέας

Καθώς η νέα χρονιά έκανε την είσοδό της, η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας τη γιορτάζει στη στεριά, πλαισιωμένη από οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, οι ναυτικοί που βρίσκονται εν πλω υποδέχονται την Πρωτοχρονιά μακριά από την πατρίδα, εκτελώντας το καθήκον τους κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες ευθύνης και απομόνωσης.

Ο Παναγιώτης Γεωργίου , πλοίαρχος Β’ τάξης εμπορικού ναυτικού, μέσω της εκπομπής «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 μοιράστηκε τη δική του εμπειρία, όντας μίλια μακριά από την Ελλάδα, στα ανοιχτά και στα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας, δίνοντας όμως και τις ευχές του για υγεία και ευημερία.

«Μας βρήκε η Πρωτοχρονιά στα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας. Δυστυχώς η απώλεια είναι πάντα μεγάλη, πρέπει όμως να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες. Κάθε ένα από τα μέλη σκέφτεται τους δικούς του, αλλά προσπαθούμε να δώσουμε και μια νότα αισιοδοξίας, θα στρώσουμε όλοι μαζί το γιορτινό τραπέζι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο να ξεχαστεί», λέει μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος