Πρωτοπορεί η ελληνική εστίαση στο εξωτερικό-Εξωστρέφεια και υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα

Κερδίζει καθημερινά έδαφος η ελληνική εστίαση στο εξωτερικό που πρωτοπορεί με δυνατά concepts και υψηλές προδιαγραφές στην ποιότητα, την οργάνωση και το design.

Σύμφωνα με την κα Αλεξάνδρα Ανθίδου Διευθύντρια «Οίνοι Β. Ελλάδας», στο εξωτερικό μπορεί να συναντήσει κανείς σύγχρονα εστιατόρια με εξαιρετική κουζίνα, ενώ οι ξένοι φαίνεται να προτιμούν σταθερά τα υπέροχα κρασιά της χώρας μας.

Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι ο κ. Στέργιος Παπαγκάτσιος, Επιχειρηματίας Εστίασης, ο οποίος ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια με το δικό του εστιατόριο στη Γερμανία, εκσυγχρόνισε την κουζίνα του με τις νέες τάσεις και κατάφερε να έχει πιστούς πελάτες. ‘Οπως είπε, το Μόναχο και το Βερολίνο είναι πολύ μπροστά σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχουν διεθνές κοινό, ενώ τα ελληνικά κρασιά είναι τόσο οικονομικά όσο και ποιοτικά.

 Άλλωστε, αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός ελληνικών σχημάτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης να συνεχίζουν δυναμικά την εκτός συνόρων εξάπλωσή τους. Γνωστά franchise brands αναπτύσσονται στο εξωτερικό και μας κάνουν περήφανους για τις επιτυχίες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος