Πρώτο βραβείο στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής 

Ένας μικρός πιανίστας ο Μανώλης Κουτσάκης που ζει στην Θεσσαλονίκη, κάθε μέρα εκπλήσσει με τις ικανότητες και τις μουσικές του επιδόσεις, που τον ανέδειξαν πρώτο στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό μουσικής.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Μανώλης “πρώτα έμαθα νότες και μετά την Αλφαβήτα”.  Τα μικρά θαύματα όμως αναδεικνύονται ξαφνικά και ο Μανώλης με ελάχιστη  προετοιμασία και γνώση σε μαθήματα μουσικής, κατάφερε να εκτελέσει κομμάτια με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, τα οποία ένας πιανίστας παίζει έπειτα από αρκετά χρόνια σπουδών

Δικαιολογημένα υπερήφανος, ο πατέρας του Βαγγέλης Κουτσάκης, μιλά για τον χρόνο που αφιερώνει ο μικρός στην μουσική. Τόσο όσο. «Φροντίζουμε να μην χάσει την παιδικότητά του, να μείνει παιδί και να χαρεί αυτήν την ηλικία».

Με την παιδική αθωότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και την ευδαιμονία, που χαρίζει η μουσική, ο Μανώλης σκέφτεται πέρα από τα συνήθη. Το γράμμα που έστειλε στον Αη Βασίλη δεν αφορούσε τα δώρα που θα ήθελε, αλλά τους άλλους, εκείνους που ζούν σε δύσκολες συνθήκες, που βιώνουν τον πόλεμο και τις δυστυχίες των ανθρώπων στον πλανήτη γή.

Είθε οι επιθυμίες του να μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Ίσως εάν περισσότεροι σκέφτονταν όπως ένας επτάχρονος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος