Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δράστες της ληστείας στην Ευκαρπία

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 2 κατηγορούμενοι για την χθεσινή κινηματογραφική ληστεία στην Ευκαρπία, που οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα. Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι γνωστοί στις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Κατηγορίες για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία, απειλή, παράνομη κατακράτηση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης απήγγειλε ο εισαγγελέας στους δύο δράστες της ληστείας που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι σε βιοτεχνία στην Ευκαρπία, και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από που πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο είναι γνωστοί στις αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της 1ης Ιουλίου όταν ο 41χρονος εισήλθε στην βιοτεχνία για να κλέψει. Έγινε αντιληπτός από τον 33χρονο ιδιοκτήτη ο οποίος μαζί με πελάτη προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με τα χρήματα στο χέρι. Ο δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε συνεργός του και μέσα σε αυτό επιβιβάστηκε και ο ιδιοκτήτης ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον δράστη. Λίγα μέτρα μακριά τελικά οι δράστες τον άφησαν ελεύθερο. Μέσα σε λίγες ώρες άνδρες τις ασφάλειας αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας τους εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών και τους συνέλαβαν.

Ρεπορτάζ Τ. Παντολέων

Επιμ. Σ. Νικητόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος