Πορτίτσα Γρεβενών: 2ο Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ

Το 2o Φεστιβάλ Πορτίτσας Γρεβενών είναι ένα καλλιτεχνικό φεστιβάλ με κύριο πυρήνα την μουσική και θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 23 Ιουλίου 2023. Καλλιτεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια, περιβαλλοντικές δράσεις κι ένα δυνατό τριήμερο συναυλιών συνθέτουν μια εβδομάδα ολοκληρωμένης φεστιβαλικής εμπειρίας, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Χριστίνα Κωστάκη, καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ.
Συγκεκριμένα από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου, στο αναπαλαιωμένο λιθόχτιστο σχολείο του χωριού θα πραγματοποιηθούν διάφορα καλλιτεχνικά εργαστήρια/σεμινάρια που θα αφορούν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες καλλιτέχνες, εφήβους και παιδιά. Οι βραδιές των σεμιναρίων θα πλαισιώνονται από παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, dj set, κ.α, που θα πραγματοποιούνται στην πλατεία του χωριού δημιουργώντας μια ζεστή αίσθηση κοινότητας, ανταλλαγής και δημιουργίας.
Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχουν παράλληλες καλλιτεχνικές και φυσιολατρικές δράσεις: αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπια, πεζοπορίες, μανιταρογνωσία, μεγάλο κυνήγι πλαστικού θησαυρού, θεατρικά δρώμενα και συναυλίες με τους : Familia Laoutari, Stringless, Θ. Ρέλλος-Π. Βραχνός- Γ. Παπαγεωργίου- Κ.Δούκα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος