Πολύωρα μποτιλιαρίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των εργασιών για το flyover

Οι προετοιμασίες για την κατασκευή του Fly Over ξεκίνησαν και μαζί και τα πολύωρα μποτιλιαρίσματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αποκαλυπτικές οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ. Μεγάλες οι καθυστερήσεις όμως και στην περιφερειακή οδό, όπου από την Παρασκευή μία λωρίδα στο ρεύμα προς ανατολικά είναι κλειστή.

8.20 σήμερα, Δευτέρα, το πρωί τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Όσοι προτίμησαν να πάρουν βέβαια το αυτοκίνητα τους βρέθηκαν μποτιλιαρισμένοι σε δρόμους όπως η Βασιλέως Γεωργίου και η Λεωφόρος Στρατού που οδηγούν στο κέντρο.

Ένα δύσκολο πρωινό για τους οδηγούς στη Θεσσαλονίκη. Σταμάτα-ξεκίνα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για τουλάχιστον δύο ώρες. Περίπου στις 9.00, το πρωί στον κόμβο της ΧΑΝΘ τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία. η κίνηση όμως των οχημάτων ήταν πολύ αυξημένη. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο..

Και στη δυτική πλευρά της πόλης η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη. Όσοι κατέβηκαν τη Λαγκαδά προς το κέντρο πήγαιναν σημειωτόν. 9.30 το πρωί περιφερειακή οδός στο ύψος του κόμβου της Ευκαρπίας. τα αυτοκίνητα πήγαιναν σημειωτόν πριν ακόμη συναντήσουν την κλειστή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο αριθμός των οχημάτων που κινούνται από τη Δυτική προς την Ανατολική πλευρά της πόλης μεγάλος, οι ταχύτητες μικρές λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις εργασίες κατασκευής της υπερυψωμένης λεωφόρου.

Στις 10.00 το πρωί στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης τα οχήματα τα οποία κινούμενα λίγο πριν το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, συναντούν αυτά τα οποία έρχονται από την εξωτερική περιφερειακή χαμηλώνοντας πολύ τις ταχύτητες τους αφού η μία λωρίδα κυκλοφορίας είναι κλειστή.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως τα Κωνσταντινοπολίτικα στο ρεύμα προς τα ανατολικά από τις δύο αριστερές λωρίδες και η δεξιά θα παραμείνει κλειστή. Όταν ξεκινήσει η επόμενη φάση εργασιών η κυκλοφορία θα γίνεται σε δύο λωρίδες τόσο στο ανατολικό όσο και στο δυτικό ρεύμα.

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Συμεωνίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος