Πλήρης κάλυψη της 86ης ΔΕΘ από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3

Δυναμική παρουσία στην 86η ΔΕΘ έχουν και τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3, 102 και 9,58 FM. Με συνεχή ενημέρωση και έκτακτες εκπομπές από το περίπτερο της ΕΡΤ3 στη ΔΕΘ τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ3 συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις.

Με ειδικές εκπομπές ζωντανά από το στούντιο που λειτουργεί στο περίπτερο της ΕΡΤ3, ο 102fm δίνει το παρών στην 86η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό γεγονός του Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα. Επίσης κατά τη διάρκεια του καθημερινού του προγράμματος ο 102fm της ΕΡΤ3 θα καλύψει τις εκδηλώσεις και τις πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις που θα πραγματοποιούνται στη φετινή διοργάνωση. Παράλληλα θα μεταδοθούν οι ομιλίες και οι συνεντεύξεις τύπου όλων των πολιτικών αρχηγών που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη πλαισιωμένες από ειδικές εκπομπές, με ρεπορτάζ και σχόλια, πριν και μετά από αυτές.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα του 102fm στο πλαίσιο της 86 ΔΕΘ:
Το Σάββατο 10/9 στις 11.00-13.00 από το στούντιο του 102fm στο περίπτερο της ΕΡΤ3 στη 86η ΔΕΘ, Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος και η Γκέλη Παπαθανασίου.
Το απόγευμα από τις 19.00 ο Γιώργος Μητράκης και η Μαρία Τσακίρη στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Την Κυριακή11/9 από τις 11.00 το πρωί, ενημερωτική εκπομπή στον απόηχο της ομιλίας και των σημαντικών θεμάτων που αναμένεται να απασχολήσουν τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού σε απευθείας μετάδοση από τον 102fm. Επιμέλεια-παρουσίαση Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος, Γκέλη Παπαθανασίου, Γιώργος Μητράκης Μαρία Τσακίρη.
Το Σάββατο 17/9 στις 11.00-13.00 από το στούντιο του 102fm στο περίπτερο της ΕΡΤ3 στη 86η ΔΕΘ, Βίκυ Κολτσίδα και Σοφία Πακαλίδου .
Στις 19.00 μμ από το στούντιο του 102fm, έκτακτη ενημερωτική εκπομπή ενόψει της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους Ασπασία Βούζη και Δημήτρη Καραμαούνα.
Την Κυριακή 18/9 από τις 11.00 το πρωί ειδική εκπομπή ενόψει τις συνέντευξης τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Επιμέλεια-Παρουσίαση Ασπασία Βούζη, Δημήτρης Καραμαούνας, Βίκυ Κολτσίδα, Σοφία Πακαλίδου.
Καθημερινά από το περίπτερο της ΕΡΤ3 στη ΔΕΘ, από τις 12 -16 Σεπτεμβρίου, ότι συμβαίνει στους χώρους της ΔΕΘ, 18.00-19.00, με τους Δημήτρη Κουγιουμτζόπουλο και Μαρίνα Μάντζου.

Ρεπορτάζ Ελ. Καμπάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος