ΠΚΜ: Πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών για τους πυρόπληκτους

Array

20 τόνοι ζωοτροφών και είδη πρώτης ανάγκης, βρίσκονται καθ’ οδόν, με τελικό προορισμό  την Εύβοια, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συγκεντρώνει υλικό βοήθειας, στις έδρες των 7 Νομών, για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν στους σκληρά δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής.

Οι υπάλληλοι της μεταφορικής εταιρείας, φορτώνουν καθημερινά με το ειδικό όχημα, τις παλέτες με τους σάκους που περιέχουν ζωοτροφές, προσφορές ιδιωτών εργοστασίων της Βόρειας Ελλάδας για τους πυρόπληκτους.

Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βρήκε τεράστια ανταπόκριση , και συνεχίζεται ως τις 17 Αυγούστου.

Τροφές για σκύλους, γάτες και για κτηνοτροφικά ζώα (κοπάδια), δύο παλέτες με νερά, είδη υγιεινής και φάρμακα, συγκέντρωσαν πολίτες και χορηγοί, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό να αποσταλούν στην πληγείσα Εύβοια.

Συνολικά, συγκεντρώθηκαν είδη ανάγκης, βάρους τουλάχιστον 20 τόνων σήμερα. Φορτώθηκαν σε φορτηγό, το οποίο θα φύγει άμεσα για την Παλλήνη Αττικής και από εκεί με μικρότερα φορτηγά, έχοντας τελικό προορισμό την Ιστιαία Ευβοίας. Σε δεύτερη φάση θα συγκεντρωθούν κι άλλα προϊόντα, ώστε να γίνει νέα παράδοση στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος