Περηφάνια στα Γρεβενά για τον «ιπτάμενο» Τεντόγλου υπό το βλέμμα του Πύρρου Δήμα-«Μπράβο στον Μίλτο μας»

Ο Μίλτος Τεντόγλου «σκόρπισε» χαρά και περηφάνια στη χώρα μας, καθώς στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής, στο άλμα εις μήκος.

Στα Γρεβενά από όπου και κατάγεται φίλοι παρακολουθούσαν την σημερινή προσπάθειά του στη Γλασκώβη, τονίζοντας ότι χαίρονται για τον Μίλτο και όσα έχει πετύχει, ενώ ανάμεσα τους ήταν και ο χρυσός ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην περιοχή.

«Ο αγώνας πάντα είναι αγώνας, μία φορά κερδίζεις, μία φορά χάνεις, αλλά το θέμα είναι ότι ο Μίλτος άντεξε και μας χάρισε ακόμη ένα μετάλλιο. Είμαστε όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι και χαίρομαι που συνέπεσε και η επίσκεψή μου στα Γρεβενά με το χρυσό του Μίλτου και οι Γρεβενιώτες είναι περήφανοι και χαρούμενοι, Μπράβο στο Μίλτο μας! Άλλο ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά βασικά να είναι υγιής και πάντα επιτυχίες», όπως είπε ο Πύρρος Δήμας στην ΕΡΤ.

Για το ότι ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο έκτος Έλληνας αθλητής που έχει κερδίσει τρεις φορές παγκόσμιο τίτλο, όπως και ο Πύρρος Δήμας, και το μήνυμά του σε νέα παιδιά που θέτουν δύσκολους στόχους ανέφερε: «Είμαι μέρες στην περιοχή και μιλάω σε σχολεία, σε πολλά παιδιά. Αυτό που λέω είναι να κάνουν τον αθλητισμό τρόπο ζωής, να προσπαθούν να αγωνίζονται, δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να προσπαθούμε».

Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος