Για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις τους θα αποφασίσουν σήμερα οι αγρότες. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν αύριο σε πανελλαδική σύσκεψη
Στο τελωνείο των Ευζώνων οι αγρότες Παιονίας Κιλκίς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και αυτή θα είναι και η πρότασή τους. Ήδη από τις 13.00 έως και τις 15.00 απέκλεισαν το τελωνείο, στο ρεύμα εισόδου των φορτηγών διεθνών μεταφορών και έχουν προγραμματίσει γενικό αποκλεισμό σε όλες τις πύλες εισόδου και εξόδου, στο τελωνείο, σήμερα από τις 19.00 έως τις 21.00.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αγρότες από τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Στα Μάλγαρα οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού από τις 18.00 μέχρι τις 20.00, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ και οι αγρότες από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που βρίσκονται στον κόμβο Νησελίου θα αποκλείσουν την ίδια ώρα (18.00 με 20.00) την Εγνατία οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Βέροια.
Συμβολικό αποκλεισμό πραγματοποίησαν στις 13.00 οι αγρότες της Χαλκηδόνας για να πραγματοποιήσουν τη σύσκεψή τους και αναμένονται οι αποφάσεις τους.
Ρεπορτάζ: Παύλος Σαρόγλου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος