Online μυρωδιές και γεύσεις στην «Food Expo Digital 2021»

Νέες εποχές, νέα δεδομένα. Στο πλαίσιο των περιορισμών που έθεσε η πανδημία, η έκθεση «Food Expo Digital 2021», λαμβάνει χώρα από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου, μέσα από μια ψηφιακή πλατφόρμα συνάντησης παραγωγών και αγοραστών, αλλάζοντας τα δεδομένα στην πραγματοποίηση των εκθέσεων. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της έκθεσης, προσφέρει την ευκαιρία σε πολλές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.

Η έκθεση απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων και ποτών και όχι σε καταναλωτές, σημειώνει ο Θανάσης Γιαλλούρης, αντιπρόεδρος της FOOD EXPO. Στο πλαίσιο της ψηφιακής έκθεσης, καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του χώρου αναλύουν τα καίρια ζητήματα των επιχειρήσεων στην μετά-covid εποχή. Το μέλλον του κλάδου των τροφίμων και ποτών, τις στρατηγικές, ευκαιρίες επενδύσεων, τις πιστοποιήσεις προϊόντων, τις νέες συνθήκες, που διαμορφώνονται στο εξαγωγικό εμπόριο και στα δίκτυα διανομής, απασχολούν μεταξύ άλλων, τους συμμετέχοντες. 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες συναντούν «online» χιλιάδες αγοραστές τροφίμων και ποτών με σκοπό να τους παρουσιάσουν 5.158 μοναδικής ποιότητας προϊόντα και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα, που περιλαμβάνει video κλήσεις και online συζητήσεις.

«Μπορεί λόγω της ψηφιακής επικοινωνίας να χάνουμε την επαφή με το προϊόν ή την μυρωδιά και την γεύση, αλλά  μοντέρνες τεχνικές και φρέσκιες ιδέες μπορούν να αξιοποιήσουν τα προϊόντα. Στο μέλλον η φυσική παρουσία θα συνδυάζεται με την ψηφιακή. Ο κόσμος των εκθέσεων έχει αλλάξει και όλοι προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις», τονίζει ο κ. Γιαλλούρης. Ωστόσο, άπαντες προσδοκούν την επόμενη χρονιά, σε μια επικοινωνία παλαιού τύπου και στενότερων επαφών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος