Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη

Σκληρή κριτική για τις κυβερνητικές επιλογές στα θέματα της οικονομίας, των ανατιμήσεων και της ενεργειακής κρίσης άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο κατάμεστο Ιβανώφειο στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παρουσίασε το σχέδιο του για την χώρα, κάνοντας εκτενή αναφορά στα έργα της Θεσσαλονίκης. Η συγκίνηση ήταν παρούσα όταν η κόρη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έπεσε στην αγκαλιά του.

Οι ιλιγγιώδεις αυξήσεις στους λογαριασμούς φυσικού αερίου, στο ρεύμα, στα είδη πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα, η αισχροκέρδεια, η άνοδος στα επιτόκια των δανείων, η απαξίωση των καλλιτεχνών, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας, το ξήλωμα των εργασιακών δικαιωμάτων, δεν αντιμετωπίζονται χωρίς Δικαιοσύνη και χωρίς Δημοκρατία. Το μήνυμα αυτό εξέπεμψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο κατάμεστο Ιβανώφειο Αθλητικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη και δεσμεύτηκε για επιστροφή της δικαιοσύνης, σε όλους τους τομείς.
Βέβαιος για νίκη του κόμματος στις εκλογές εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας  και ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως μοναδικός αντίπαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η Δεξιά του κυρίου Μητσοτάκη
Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε υπερήφανος για τη Συμφωνία των Πρεσπών και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σταματήσει να κάνει μαθήματα πατριωτισμού στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του κυβερνητικού του προγράμματος, σε όλους τους τομείς, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στα θέματα της Θεσσαλονίκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι άφησε τα έργα της πόλης έξω από το Ταμείο Ανάκαμψης κωλυσιεργεί με τα έργα του μετρό και βίασε την ιστορία της με τις αποφάσεις της
για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος