“Ο Ζηλιαρόγατος” από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών καθιέρωσε από το καλοκαίρι του 2022 τον θεσμό «Καλοκαίρι της Κωμωδίας», αφιερώνοντας κάθε χρόνο μία από τις καλοκαιρινές του θεατρικές παραγωγές σε επιφανείς νεοέλληνες συγγραφείς της Κωμωδίας.

Μετά την μεγάλη επιτυχία και αποδοχή που είχε πέρυσι το ξεκίνημα του θεσμού, η ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών «ξαναχτυπά» με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον αγαπημένο σε όλους μας Μιχάλη Μητρούση, έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, με μακρά και θαυμαστή δημιουργική διαδρομή στην σκηνή, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Μαζί του οι διακεκριμένες και αγαπητές στο κοινό ηθοποιοί Ελευθερία Ρήγου και Φιλίτσα Καλογεράκου, καθώς και οι εξαιρετικοί Σερραίοι ηθοποιοί, γνωστοί για την ποιότητα της προσφοράς τους στα θεατρικά δρώμενα του τόπου μας, αλλά και στο ευρύτερο θεατρικό τοπίο της χώρας μας, Γιώργος Καρύδας, Αστέριος Πολυχρονίδης, Αστερόπη Χαριτίδου και Χριστίνα Αναγνώστου.

Ο Νίκος Αλεξιάδης ερμηνεύει επί σκηνής τα αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα από τον Ελληνικό Κινηματογράφο της δεκαετίας του ΄60.

Η παράσταση θα περιοδεύσει στον Νομό Σερρών καθώς και σε Φεστιβάλ και θεατρικές συναντήσεις σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

Περισσότερα εδώ: https://www.dipetheserron.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος