Ο Στέφανος Κασσελάκης στην έκθεση Comic Con της Θεσσαλονίκης

Περιοδεία σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Κιλκίς, ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Κασσελάκης περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης κόμικς, Comic Con στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φωτογραφήθηκε με δεκάδες νέους, ενημερώθηκε για την έκθεση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Στην Έκθεση κόμικς ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για τη διοργάνωση, ξεναγήθηκε στους χώρους, συζήτησε με εκθέτες και με επισκέπτες, αρκετοί από τους οποίους φορούσαν κοστούμια των αγαπημένων τους ηρώων, φωτογραφήθηκε μαζί τους κι έπαιξε Air Hockey.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου όπου τον ξενάγησε ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Ηelexpo Τάσος Τζήκας. Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε περίπτερα εκδοτικών οίκων, συζήτησε με τους υπεύθυνους των περιπτέρων, πέρασε από το περίπτερο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος Μπάμπη Μπαρμπουνάκη.

Την ώρα της επίσκεψης ήταν στην Έκθεση ο Γερμανός συγγραφέας Sebastian Fitzek και υπέγραφε βιβλία του. Ο κ. Κασσελάκης τον πλησίασε, συνομίλησαν για λίγο και του ζήτησε να του υπογράψει ένα βιβλίο του.

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Διεθνή Έκθεση συναντήθηκε τυχαία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο κ. Σχοινάς τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη κι όταν ο κ. Κασσελάκης τον ρώτησε πότε θα ξέρουμε αν θα ανανεωθεί η θητεία του στην Κομισιόν ή όχι, του απάντησε “κοντός ψαλμός αλληλούια”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην έκθεση Comic Con της Θεσσαλονίκης
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνομιλήσει με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας στον Λευκό Πύργο και θα συνεχίσει με μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Εκεί αναμένεται να ζητήσει τη στήριξη των προοδευτικών πολιτών στις ευρωεκλογές για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει προοδευτική αντιπολίτευση, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στη συμφωνία των Πρεσπών και σε θέματα ακρίβειας, δημόσιας υγείας και παιδείας.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Μαΐου, ο Στ. Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και εν συνεχεία θα συναντηθεί με ποντιακές οργανώσεις.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Στ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει στα Γιαννιτσά, ενώ το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου θα επισκεφθεί διαδοχικά την Περαία (10 π.μ.) και τη Βέροια (12 μ.)

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, ΕΡΤ (Ρεπορτάζ: Γεωργία Λοτσοπούλου)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος