Ο Μπάμπης Χατζηδάκης στον “Βυσσινόκηπο” του Τσέχοφ

Ο Μπάμπης Χατζηδάκης είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 1982. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις La cocinera (Η μαγείρισσα) (2016), Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο (2017), ΜπΑΤσος (2015), Χορεύοντας στη Λουνάσα (1994).

Ο Μ. Χατζηδάκης πρωταγωνιστεί φέτος στο κορυφαίο έργο “Ο βυσσινόκηπος”, το τελευταίο θεατρικό έργο του Αντόν Τσέχοφ, γραμμένο το 1903, που ανεβαίνει στο Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος δηλώνει κατηγορηματικά, ότι θα ακολουθήσει απολύτως το κείμενο του Άντον Τσέχοφ, με τη μέθοδο διδασκαλίας του Κάρολου Κουν και ο Τσέχοφ δεν θα ενταχθεί σε πειραματικές διασκευές.

Τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές ρεπερτορίου, κρατούν τους βασικούς ρόλους. Η Μαίρη Βιδάλη στο ρόλο της Λιούμπα, Γκάγεφ ο Οδυσσέας Σταμούλης και Λοπάχιν ο Μπάμπης Χατζηδάκης. Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση και φωτισμούς Γιώργου Δανεσή, σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, σκηνικά Ιωάννας Κατσιαβού, κοστούμια Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι και μουσική σύνθεση ειδικά για την παράσταση από τον Θάνο Γεωργουλά. Βοηθός σκηνοθέτη ο Χρήστος Μαραθιάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος