Ο Γ. Οικονόμου στην ΕΡΤ3: “Η νέα γενιά στο επίκεντρο της ομιλίας του πρωθυπουργού”

Οι νέοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο της ομιλίας του πρωθυπουργού τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου μιλώντας στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.  “Οι νέοι άνθρωποι έβαλαν πολύ μεγάλη πλάτη ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας για να προστατεύσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τους μεγαλύτερους” τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και για αυτό ο πρωθυπουργός, είπε, θα αναφερθεί σε πολύ συγκεκριμένα μέτρα στήριξης στη νέα γενιά. Η νέα γενιά επιστρέφει στην πατρίδα με την ανάκαμψη της οικονομίας και περιμένουμε μαζί με τους νέους που επιμορφώνονται εδώ να φέρουν την αισιοδοξία στην Ελλάδα.
Θα υπάρχουν όμως μέτρα και εξαγγελίες για το σύνολο της κοινωνίας επισήμανε ο κ. Οικονόμου, ενώ δήλωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι τα πλεονεκτήματα και το όφελος, από μια Ελλάδα που αλλάζει και αναπτύσσεται με πρωτόγνωρους ρυθμούς, να φτάσουν σε όλους με δικαιοσύνη και ταχύτητα. Ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σήμερα στα προβλήματα αλλά και τις προσδοκίες της κοινωνίας, τόνισε ο κ. Οικονόμου και δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την επερχόμενη αύξηση των τιμών ενεργώντας σε τρεις άξονες. Ο πρώτος είναι η ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος με μειώσεις φόρων και εισφορών, ο δεύτερος είναι η ρύθμιση της αγοράς με αυστηρή εποπτεία από την κυβέρνηση και ο τρίτος άξονας οι παρεμβάσεις του κράτους σε τομείς όπως η ενέργεια για να μην πληγούν οι οικογένειες.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε επιτυχώς την πανδημία και επισήμανε ότι η καθυστέρηση στους εμβολιασμούς οφείλεται στην λανθασμένη αντίληψη κάποιων για τα εμβόλια και ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μην ξανακλείσει η κοινωνία.
Ο κ. Οικονόμου κατέληξε μιλώντας για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα επισημαίνοντας ότι η χώρα μας δεν θα ξαναζήσει στιγμές του 2015 και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εργαλειοποιήσει το θέμα.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος