Ως ένα από τα 25 πιο συναρπαστικά μέρη στον κόσμο επελέγη η Κάρπαθος από το περιοδικό National Geographic, καθιστώντας το νησί έναν μοναδικό προορισμό.
Βεβαίως αυτό το γνωρίζουν οι Έλληνες και οι ξένοι που το έχουν επισκεφτεί, αλλά ένας τέτοιος έπαινος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Απευθύνεται σε επισκέπτες με πολλές απαιτήσεις και διαφορετικές προτιμήσεις, εξηγεί ο Μανώλης Παραγυιός, αντιδήμαρχος Καρπάθου.
Η Κάρπαθος ένα στολίδι ανάμεσα στα Δωδεκάνησα με τις κορυφές των βουνών της δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σκηνικό πίσω από τις ειδυλλιακές παραλίες του νησιού! Πολιτισμός, λαογραφία, τοπία, γαστρονομία, συνθέτουν έναν προορισμό ο οποίος ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ταξιδιωτών και εκτός της υψηλής περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου.
Όπως λέει ο κ. Παραγυιός, την θερινή περίοδο έως και τον Οκτώβριο σημειώθηκαν οι υψηλότερες σε αριθμό αφίξεις τα τελευταία 35 χρόνια, ενώ οι αφίξεις εσωτερικού και εξωτερικού, ξεπέρασαν το 60% σε σχέση με πέρσι. Το νησί μπορεί να είναι προορισμός για 5-6 μήνες τον χρόνο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος