Μήλος: Στη λίστα Forbes για το καλοκαίρι του 2024

Στις προτάσεις της λίστας Forbes για τους καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2024 εντάχθηκε η Μήλος, σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Μανώλη Μικέλη.

Η Μήλος έχει πάνω από 70 εκπληκτικές παραλίες, μαζί με αξέχαστα ηλιοβασιλέματα και ψαροχώρια. Ενώ είναι δημοφιλής προορισμός, έχει πολύ λιγότερο κόσμο από νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Τα ονειρικά σεληνιακά τοπία του δεν μοιάζουν με τίποτα άλλο που θα δείτε στην Ελλάδα. Η γεωλογική της ιδιομορφία και το ηφαιστειακό ανάγλυφο είναι μοναδικά, πρόσθεσε.

Η Μήλος είναι ιδεώδης προορισμός τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες που θέλουν μια ρομαντική, ήρεμη ατμόσφαιρα. Αν αγαπάτε τον χρόνο στην παραλία, οι επιλογές είναι άφθονες και ποικίλες.

Εμείς θελουμε να διατηρήσουμε τη γραφικότητα του νησιού αφενός και αφετέρου να ενισχύσουμε και τον θρησκευτικό, τον καταδυτικό και το συνεδριακό τουρισμό ενώ έχουμε αποκτήσει και αναρριχητικές διαδρομές αλλά και καταδυτικό τουρισμό, επισήμανε ο κ. Μικέλης. Ταυτόχρονα φτάσαμε στα όριά μας όσον αφορά τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης στο νησί ενώ από καταλύματα φτιάχνονται νέα κάθε χρόνο, κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος