Με λουλούδια και τραγούδια το τελευταίο αντίο στον Κ.Φραγκούλη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη. Σπαρακτική είναι η εικόνα της οικογένειας, συγγενών και φίλων του νεαρού Ρομά, οι οποίοι πενθούν για την απώλεια τους και ζητούν δικαίωση.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, φίλοι και συγγενείς συνοδεύουν τη σορό του 16χρονου στα Κοιμητήρια Ευόσμου. Η σύζυγος του καταρρέει και αγκαλιάζει το όχημα που τον μεταφέρει.

Απαρηγόρητοι οι γονείς στην κορυφή της πομπής προς τα κοιμητήρια. Φίλοι του Κώστα Φραγκούλη τον αποχαιρέτησαν με αγαπημένα του τραγούδια αλλά και χορούς.

Η πομπή ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του 16χρονου. Πλήθος κόσμου την ακολουθεί μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι αρκετών σωματείων Ρομά.

Ο Κώστας Φραγκούλης πάλεψε επί μέρες στην εντατική, ωστόσο έχασε τη μάχη με το θάνατο την Τρίτη το πρωί. Η κηδεία του τελέστηκε στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Συγγενείς και φίλοι του Κώστα Φραγκούλη ζητούν δικαίωση όπως λένε και αναμένουν την απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών για την προφυλάκιση ή όχι του αστυνομικού.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΟΓΛΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος